06-22460980 info@medibram.nl

Voor wie is Medibram?

Paramedici met eigen praktijk

De administratieve software van MediBram is speciaal ontworpen voor paramedici met een eenmanspraktijk of (kleine) groepspraktijk: osteopaten, chiropractors, Mensendieck therapeuten, visceraal therapeuten en huidtherapeuten. Sommige klanten van MediBram zijn net begonnen, andere draaien al een tijdje mee.

Focus op praktijk en patiënten, niet op administratie

Klanten van MediBram willen hun tijd efficiënt besteden. Ze willen zich vooral richten op hun patiënten en niet op het bijhouden van de tijdrovende (maar noodzakelijke) administratie van afspraken en rekeningen. Bereikbaar zijn voor (nieuwe) patiënten is belangrijk. Maar ze vinden het lastig om de telefoon te beantwoorden wanneer ze aan het werk zijn met een patiënt.

Automatisering praktijkadministratie

Voeren van een praktijkadministratie is ingewikkeld. Daarom kiezen veel paramedici voor automatisering van hun administratie. Sommige administratieve softwarepakketten bevatten echter functies die therapeuten niet gebruiken. Zoals een koppeling met zorgverzekeraars.

Klanten van MediBram vinden het niet nodig hun administratie op te tuigen met ingewikkelde toeters en bellen. Ze willen wél direct aan de slag – gewoon inloggen via internet. Ze kiezen ook voor veiligheid en vinden het belangrijk dat er geregelde automatische back-ups gemaakt worden.

Kies voor een administratie softwarepakket van MediBram

MediBram biedt paramedici met een eigen (groeps)praktijk drie overzichtelijke softwarepakketten voor hun administratie.

Lees hier meer over de administratieve software voor paramedici van Medibram 

Medibram BV
Gezelweg 15 – 3892 XE Zeewolde – Tel. (06) 22 46 09 80 – info@medibram.nl