06-22460980 info@medibram.nl

Robbert Derksen, osteopaat te EindhovenRobbert Derksen

Tijdens de groei van mijn praktijk bleek teveel tijd te gaan zitten in werk waar ik eigenlijk geen zin in had.

Het bereikbaarheid systeem middels antwoordapparaat werd door veel van mijn patiënten bekritiseerd en elke vrije minuut werd gebruikt om terug te bellen. Het verlies van deze kostbare tijd die eigenlijk voor een patiëntenkaart invullen of even voorbereiden op de volgende patiënt is, gaf een hoop onrust in de praktijk.

 

Het actieve agenda beheer zorgt ervoor dat je gaten worden opgevuld en je niet onnodig met een tussenuur zit.

Het facturatie systeem blijkt een snel en goed functionerend programma, en ook dit levert veel tijdwinst. Zo hoef je in het weekend geen tijd meer vrij te houden voor de facturatie.

Het overal en altijd inzicht in je agenda geeft een hoop vrijheid.

Kortom een all-in product dat mij meer in staat stelt mijn volle aandacht bij de behandeling te hebben en dat is voor mij waar het om draait.