06-22460980 info@medibram.nl

Roalt Dijkstra is Osteopaat in De MeernRoalt Dijkstra

Medibram is de oplossing voor mij. In plaats van tijdens de behandeling ‘gestoord’ te worden door telefoon, of tussen behandelingen
door het antwoordapparaat te moeten afluisteren, worden de mensen netjes direct te woord gestaan door de telefoniste. Het is een verademing hoe rustig dat werkt. Ik kan me nu bezig houden met waar ik voor geleerd heb, osteopathie.

Voorheen draaide ik aan het einde van de maand alle rekeningen uit. Ik was dan uren bezig met het uitdraaien en vouwen van de rekeningen. Nu draai ik direct na de behandeling de rekening uit, doordat de agenda aan het factureringssysteem is gekoppeld. Het scheelt me enorm veel tijd en ook zijn er veel minder dubieuze debiteuren hierdoor.

Waar ik ook ben, als er internetverbinding is, kan ik altijd kijken in de agenda of betalingen bijwerken. Ideaal.