06-22460980 info@medibram.nl

Medische software voor uw administratie

MediBram bevat alle functionaliteit die u nodig heeft voor de administratie van uw paramedische praktijk, niets meer en niets minder. Met dit simpele softwarepakket kunt u een flexibele digitale agenda bijhouden met patiëntplanning en (elektronisch) facturen sturen naar uw patiënten. MediBram voorziet ook in een efficiënte telefoonservice voor soepele patiëntcontacten en een ongestoorde praktijkvoering.

  • Geen speciale software nodig – alleen internet
  • Automatische back-up in beveiligd datacentrum
  • Kies wat u uitbesteedt of liever zelf doet

 

Overzichtelijke patiëntenagenda

Alles draait om de flexibele online Medibram agenda die u overal kunt inzien. Daarin staan afspraken met de patiënten en worden mutaties in patiëntgegevens bijgehouden.

Iedere therapeut een eigen agenda

Heeft u een groepspraktijk? Iedere therapeut heeft een eigen agenda, die gekoppeld is aan de agenda van de praktijk.

Uw telefoon wordt aangenomen en afspraken worden genoteerd in agenda

Wanneer u in gesprek bent of uw cliënten behandelt, neemt onze telefoniste uit uw naam de telefoon op. Zij maakt de afspraken met uw cliënten en plant deze in uw agenda, en geeft boodschappen aan u door.

Uw patiënten worden teruggebeld

Bij ziekte of afwezigheid neemt onze telefoniste contact op met uw cliënten om de afspraak af te bellen en/of te verzetten.

Nieuwe patiënten krijgen informatiepakket

Wanneer een nieuwe patiënt zich telefonisch meldt, sturen we hem of haar direct een een informatiepakket over uw praktijk.

Afspraak bevestiging

Van iedere nieuwe afspraak of wijziging van de afspraak ontvangt de patient direct een bevestiging per email. Dit verlaagd u no – show aanmerkelijk.

Geef patiënten direct een factuur mee

Na de behandeling maakt u eenvoudig en snel de factuur op met alle gegevens en geeft deze direct mee aan de patiënt of stuurt u per email naar de patiënt toe.

Welk pakket het meest geschikt voor u is, hangt af van de samenstelling en grootte van uw praktijk. Upgraden van BramStart naar BramBasis of van BramBasis naar BramTotaal is op elk moment mogelijk (zonder extra kosten).

Medibram BV
Gezelweg 15 – 3892 XE Zeewolde – Tel. (06) 22 46 09 80 – info@medibram.nl